Objavio/la / četvrtak, 1. travnja 2021.

LUSH HAUL | KOLEKCIJA USKRS 2021

 

MIRISNI NOVITETI IZ LUSH KUHINJE

Nakon dugo vremena s veseljem radim novi Lush haul. Ovaj put sam se počastila s novitetima iz uskršnje kolekcije. Proizvodi su, kao i uvijek, šareni, mirisni i razigrani, možda i najviše do sada, a i njihova imena su posebna. U nastavku pogledajte što sam sve kupila. 

Cijela kolekcija dostupna je ovdje

FOLLOW THE WHITE RABBIT





Bomba za kupanje koja ostavlja trag duge nakon što se stavi u vodu. Bijeli zec je prepun citrusnih nota te je odličan izbor kada želite kupku koja će vam podignuti raspoloženje i napuniti vas pozitivnom energijom.

EGGY WEGG





Bomba za kupanje s motivom jaja na oko. Nakon što se stavi u vodu iz nje se izlijevaju žumanjci - baš poput pravih jaja, rekla sam vam da je kolekcija razigrana. Kako se bomba topi, tako se oslobađaju note mentola i citrusa koje istovremeno osvježavaju i opuštaju.

FLAMINGO EGG





Bomba za kupanje koja je ukrašena s morskom soli, izgleda baš poput čarobnog jajeta. Slatkasti miris ove bombe, koji podsjeća na slatkiše, vraća u djetinjstvo i maštom vodi u tvornicu najfinijih bombona, a ružičasta i plava boja kupki daju posebnu dimenziju. 

GOLDEN EGG



Uljno-šumeća kupka s prekrasnim zlatnim česticama za kupanje u zlatu. Osim što će kupku pretvoriti u luksuznu poslasticu, ovo jaje će nahraniti kožu s organskim kakao maslacem te najfinijim uljima.

FUNFETTI CAKE




Piling za usne ukrašen šarenim mrvicama koje izgledaju poput onih za kolače. Izuzetno slatkastog mirisa, ovaj piling nježno uklanja mrtve stanice s usana te ih čini mekanima. Teško mu je odoljeti kad miriše poput najslađeg kolača - sva sreća pa višak pilinga možete slobodno polizati s usana. 

SINGING DAFFODIL



Što je proljeće bez narcisa? Ova pjenušava kupka u obliku jednog od najljepših proljetnih cvjetova zove na igru jer s njom doslovno možete puhati balončiće (pogledajte kako ovdje). Osim toga, ovo je višekratna kupka što znači nekoliko zabavnih "balon partyja".

WALTER BUNNY





Kao što nema proljeća bez narcisa, tako nema Uskrsa bez barem jednog čokoladnog zeca. A ovaj piling/maslac za tijelo ima neodoljiv čokoladni miris koji vas zove da ga koristite još, još i još. Najbolje ga je koristiti pod tušem - umasirati na moku kožu te isprati. I naravno, uživati u čokoladnim notama.

*ROSE JAM



*Ova pjenušava kupka nije dio uskršnje kolekcije, međutim dio je ovog haula te zaslužuje par riječi. Prekrasan pupoljak ruže pretvara kupku u pravi ružičnjak prepun mjehurića. Može se prepoloviti na pola i koristiti za dvije kupke. Ulja limuna, geranija i ruže kupki daju vedre note, a s druge strane su fair trade kakao i maslaci koji hrane kožu i čine ju mekom.



I još nekoliko fotkica za kraj...






Tags : , , , , , , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar