Objavio/la / utorak, 30. studenoga 2021.

Otkrivamo ponudu božićnih kolača 5 hrvatskih slastičarnica

Vrijeme je da naručite kolače za Božić

Iako najviše volim sama raditi kolače pa tako i one koji će biti dio božićnog menija, okolnosti su trenutno takve da mi je jednostavnije naručiti provjerene slastice i vrijeme potrebno za njihovu izradu preusmjeriti na jednu od milijun drugih obaveza pred blagdan…

I zato sam za ovaj Božić izdvojila nekoliko domaćih slastičarnica za koje provjereno i isprobano znam da rade odlične kolače te da s odabirom kod njih, ni vi, ni ja, nećemo pogriješiti.

U nastavku pogledajte dio božićne ponude koji već sada možete naručiti, a vjerujte mi nije rano jer se popisi brzo popunjavaju.


Meet Mia

Njihove slastice naručujem u zadnje vrijeme za sve prigode (od rođendana do Valentinova) pa sam tako, između ostaloga, naručila i kolače za prošli Božić i oduševila i sebe i goste.

U ponudi imaju torte, tri vrste mixa suhih kolača, a tu su i preslatki petitsi u božićnom ruhu.

*Više info potražite na Instagram stranici slastičarnice.









Jolie Petite Patisserie

Za konkretnu ponudu morate kontaktirati slastičarnu, od onoga što su objavili na Instagramu, moj je favorit božićni panj čiji su neki od sastojaka slani karamel, vanilija i spekulas. Osvaja već na prvi pogled svojom jednostavnošću dizajna, a ako je suditi prema ostalim slasticama iz Jolie Petite radionice - ni okus neće razočarati.

*Više info potražite na Instagram stranici slastičarnice.



Neka jedu kolače

Ivana Čuljak Lošić je u svojoj božićnoj radionici pripremila Box božićnih keksića po cijeni od 170kn/kg. Box se sastoji od šest vrsta kolača, a naručiti ga možete u Instagram inbox, porukom ili pozivom na tel. 095 35 38 340.

*Više info potražite na Instagram stranici slastičarnice.





Šlag na kraju

Predivno dekorirani cupcakesi te fantastični kolačići koji će zasigurno sa stola nestati u sekundi. Iako sam iz ove radionice probala jedino tortu (i to onu najvažniju - svoju svadbenu), vjerujem da ni ostali kolači neće razočarati. 

Ove godine u ponudi imaju 
Božićni Mix Box 260kn 
Elevated Christmas Cupcakes 140 kn 
Macarons box po dogovoru 





Ono što me posebno oduševilo u priči oko ove slastičarne - njihove torte volim zato što osim prekrasnog dizajna možete i pojesti vanjski dio. To vam kažem zato što obično većina slastičarnica radi taj omot oko kolača od previše maslaca koji meni osobno nije jestiv. Znate ono, lijepo izgleda za fotkanje i na kraju završi u smeću. E, s ovim slasticama to nije slučaj! Ta vanjska ukrasna krema je itekako jestiva i nema bacanja ostataka po tanjurima. :) 

*Više info potražite na Instagram stranici slastičarnice.


Orijent

Ova tradicionalna zagrebačka slastičarna nikada ne razočara tijekom godine pa tako ni za Božić. Ove godine u ponudi imaju nekoliko različitih Orijent Christmas Boxeva, čiji sadržaj i cijene možete vidjeti na fotografijama u nastavku.

*Više info potražite na Instagram stranici slastičarnice.







*****

Nadam se da sam vam barem malo olakšala potragu za prefinim slasticama koje će upotpuniti vaš božićni stol i trbuščiće!

Tags : , , , , , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar