Objavio/la / utorak, 18. siječnja 2022.

STAKLENE PERLICE, MEKANI BARŠUN I DELIKATNA ČIPKA U RASKOŠNIM BOJAMA


LUCCA GIOIELLERIA PREDSTAVLJA NAKIT KOJI ĆE UPOTPUNITI BAŠ SVAKI OUTFIT

Pandemija korona virusa donijela je osim loših i mnoštvo dobrih vijesti. Među njima se našla i vijest o nastanku novog brenda nakita zanimljivog imena Lucca Gioielleria. 

Kao što iz samog imena možete pretpostaviti, autorica je inspirirana Italijom, posebno regijom Toskanom te talijanskom poviješću i umjetnošću. 

Upravo je u ovo doba korone nakit dobio posebnu pažnju. Baš zato što su nam lica većinu vremena koje provedemo u javnosti prekrivena zaštitnim maskicama, nakit je, sada još više no ikad prije, taj statement komad s kojim ističemo svoju osobnost, upotpunjavamo neki outfit ili jednostavno želimo popraviti raspoloženje uz pomoć perlica i kristalića u vedrim bojama.



Pod motom “It’s all about the details”, Lucca Gioielleria predstavlja različite kolekcije poput Flore, Chic & Goldy, Impressive ili Ekstravagante, koje su prepune unikatnih komada nakita. 

Bez obzira na to radi li se o narukvicama, ogrlicama ili dodacima za sakoe, haljine i kapute, možemo sa sigurnošću reći kako je u izradu i planiranje svakog komada Lucca Gioielleria nakita utkano puno ljubavi i mašte.




Osim nakita koji je dostupan kao dio postojećih kolekcija, brend Lucca Gioielleria nudi i mogućnost personalizirane izrade nakita pa tako možete birati boje koje za vas imaju neko posebno značenje ili spajati više različitih materijala.






Moramo priznati da su nam za oko najviše zapele narukvice od baršuna i baš iz tog razloga vam uskoro pripremamo jedno iznenađenje - mali hint - pozorno pratite Time4Me društvene mreže. 



Lucca Gioielleria brendu želimo uspjeh u daljnjem radu i još puno novih kolekcija, a uz njih i puno zadovoljnih klijentica.

P.S. Za sve upite oko cijena, materijala i narudžbi javite se na Instagram profil brenda.













*****
Tags : , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar