Objavio/la / nedjelja, 2. listopada 2022.

KUĆA IZ FILMA HOCUS POCUS USKORO DOSTUPNA ZA NAJAM

AIRBNB PONOVO IMA GENIJALNU MARKETINŠKU KAMPANJU

Nakon što je "običnim ljudima", kao dio Airbnb promotivne strategije, za najam postala dostupna kuća iz filma Home Alone te stan Carrie Bradshaw iz kultne serije Seks i grad, na red je došla koliba iz filma Hocus Pocus. 



Rezervacije će biti otvorene od 12.10.2022. i to od 19h po "našem" vremenu, a najbrži sretnik imat će mogućnost provesti jednu noć (20.10.2022.) u poznatoj kolibi iz Hocus Pocus filma.

Dva gosta, dvije spavaće sobe, dva kreveta i pola kupaonice - stoji u opisu Hocus Pocus Cottage, čiji su domaćini Sanderson sestre, koje ne treba posebno predstavljati ljubiteljima Hocus Pocus filma. 



Sanderson sestre sigurno ne žele postati Superhost domaćini na Airbnbu :) pa će sretnike koji unajme kolibu u njoj dočekati malo paučine i dim iz kotla, a kako bi dobili pravi filmski ugođaj, u kolibi će ih dočekati i razne bočice s napitcima, crne svijeće, metle, te priručnik čarobnjaštva i alkemije...



Cijela ova kampanja rezultat je suradnje Airbnba i Disneya u svrhu promocije novog nastavka Hocus Pocus filma, tj. Hocus Pocus 2, koji je na Disney+ dostupan od 30.09. ove godine, a gosti u kolibi će ga moći pogledati za vrijeme svog boravka u njoj. 


Koliba se nalazi u šumi grada Danvers, Massachusetts (iz filma poznat kao Salem) u SAD-u, a za više detalja posjetite Airbnb stranicu na kojoj je Hocus Pocus Cottage i oglašena. 



*Foto: airbnb.com

Tags : , , , , , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar