Objavio/la / subota, 15. srpnja 2023.

KAMENA KUĆA UZ MORE ZA ODMOR IZ SNOVA


RIVA HOUSE TRIBUNJ

Sunce i more nas već neko vrijeme mame s raznih Instagram profila, a ako još niste bili na odmoru, imamo odličnu ideju za vas. 

Naime, u malenom mjestu Tribunj (o kojem sam vam već pisala ovdje i ovdje), pronašli smo prekrasnu kuću za odmor, koja je ove godine dobila potpuno novo ruho.

Riječ je o Riva House Tribunj, kući staroj više od 100 godina, koju izvana krasi pravi dalmatinski štih - cijela je kuća izgrađena od kamena, a iza njega se krije moderan interijer s pametnim uređajima koji će vam pružiti sve što trebate za savršen odmor daleko od gradske buke. 

Riva House Tribunj je smještena u starom dijelu Tribunja, a do nje se dolazi preko kamenog mosta koji povezuje stari dio, tj. otočić s kopnom. Šarmantan otočić dom je nekoliko kamenih kuća koje su povezane "labirintom" uskih uličica, a u jednoj od najljepših koja je ujedno i najpopularnija pozadina za fotografije svim posjetiteljima, smjestila se upravo Riva House Tribunj.


Riva House Tribunj prostire se na tri kata, a s terase koja se nalazi na trećem katu pruža se panoramski pogled na tribunjsku marinu, okolne otočiće od kojih su najpoznatiji Prvić, Zlarin i Žirje te Šibenski akvatorij, impresivno zar ne?




Riva House Tribunj opremljena je s dvije kuhinje, dvije kupaonice te jednim wc-om, tri spavaće sobe s bračnim krevetima te 2 pomoćna ležaja. Kad isprobate sve lokalne restorane i zaželite se "svoje kuhinje", možete kuhati u klimatiziranim kuhinjama na prvom ili trećem katu, a za dobro jutro si napravite odličnu kavu iz Dolce Gusto aparata. 

U pauzi od razgledavanja Tribunja, kupanja u kristalno plavom moru te posjeta obližnjim atrakcijama i znamenitostima poput Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Krka, stare jezgre grada Šibenika te popularnih plaža Slanica i Podvrške na Murteru, zaigrajte neku igricu na PS5 konzoli ili pogledajte omiljenu seriju ili film na jednom od brojnih streaming servisa (Netflix, Disney+, HBO Max...). 


Gledajući fotografije Riva House Tribunj, možemo se zamisliti kako navečer, u vrijeme zalaska sunca, sjedimo na terasi te uz čašu (ili bocu :D) vina i domaći sir iz nekog opg-a slušamo omiljenu glazbu iz Marshall zvučnika te uživamo u pogledu na more i šušuru tople ljetne večeri... Zato i vas prepuštamo maštanju uz još poneku fotografiju inerijera ove prekrasne kuće koja nas je osvojila na prvi pogled.

*Za informacije o rezervacijama ili dodatne upite posjetite Instagram stranicu kuće ili neki od servisa za najam: Airbnb, Booking, Novasol












*****

**Fotografije: tz-tribunj.hr, Booking.com, Airbnb.com, Novasol.hr, privatna arhiva
Tags : , , , , , , , , , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar